Mit firma finder man da i telefonbogen.

”Det der internet er da kun for de unge der køber musik!”

Er det din tilgang til markedsføring, skal du måske lige læse med her.  stopskilt

Google finder alt og alle bruger Google.. Det er meget tæt på realiteten, men trods det er der mange der ikke anser Google for et sted der er nødvendig at være synlig.

Selv virksomheder der har brugt store summer på en flot hjemmeside, bruger ingen resurser på online synlighed. Altså er der kun de kunder der kender virksomheden i forvejen der kan finde hjemmesiden og det er jo temmelig uinteressant. Det er mildt sagt hamrende ærgerligt og også lidt dumt.

Alle ved efterhånden at meget kan købes på nettet og har du en webshop ved du, at synlighed er lig med øget salg (eller – du burde vide det)

Men hvad med alle andre brancher? Mureren, advokaten, kleinsmeden, arkitekten, restauranten og mange, mange flere..

tekst

Tager en potentiel kunde mon telefonbogen eller avisen og søger efter lige netop din ydelse eller produkt ? Selvfølgelig gør de ikke det, de Googler gør de og de finder lige det de søger i løbet af et split sekund.

Er du ikke synlig, så kan du roligt regne med at din konkurrent er – og vedkommende får højst sandsynlig en ny kunde på grund af den synlighed..

Jeg har prøvet kort at analysere nogle atypiske brancher som mange nok ikke vil tro der bliver søgt efter på nettet. Bemærk at der er endnu flere relaterede søgninger som ikke fremgår her, feks ”Skrædder Næstved” ”Billig skrædder” osv.

 

SøgeordAntal månedlige søgninger
Systue210
Skrædder1.300
Guldsmed næstved140
Canadiske træhuse30
Landbrugssmed20
Plaststøbning110
Plastikposer320
Staldvinduer720
Terassedøre480
Advokat4.400
Boligadvokat1.900
Skilsmisse advokat320
Revisor2.900
Fyringsolie4.400
Gummibåde til salg70

kunder

Dit forretningsområde og dit produkt eller ydelse bliver også søgt på Google, så få nu gjort noget ved synligheden. Søgemaskineoptimering er den billigste form for markedsføring og det er bare med at komme i gang. Man kan selv gøre meget, man kan også kontakte os her og få kvalificeret hjælp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *