E-handel rådgivning

/E-handel rådgivning
E-handel rådgivning 2017-12-29T14:22:57+00:00

E-handel rådgivning

Har du en webshop eller påtænker du at starte en, kan vi tilbyde rådgivning og sparring i alle processer. Vi har opnået stor praktisk erfaring igennem 6 års drift og ejerskab af en af landets største møbel-webshops. Vi ved hvad det betyder at tage de rigtige valg og ikke mindst undgå de største fejl i opbygningen og drift af en online butik.

At drive e-handel er ikke bare at købe en webshop og så gøre kassen op hver aften, der følger en masse forskellige opgaver og udfordringer med som man ikke bare lige har en manual over. Derfor kan det være en rigtig god investering at tage noget erfaring med på sidelinjen og derved undgå de største faldgrupper

 

Hvad vi rådgiver om.

Herunder et lille udpluk af de spørgsmål der kan rejse sig ved drift og etablering af webshop.

 • Hvilken platform skal jeg vælge og hvilken betalingssystemer?
 • Skal jeg sælge med fri fragt eller tage et beløb for levering.?
 • Er Trustpilot en god ide?
 • Hvad kan jeg forlange af min leverandør?
 • Hvordan spotter jeg kunder der vil snyde?
 • Hvor finder jeg den bedste distributør?
 • Skal jeg lave tilbud og kampagner eller køre med fast lav pris?
 • Hvad gør jeg for at udskille mig fra konkurrenterne?
 • Skal jeg være medlem af E-handelsfonden?
 • Hvordan prissætter jeg mine varer?
 • Hvordan er det med chat og telefon pasning?
 • Hvor meget skal jeg informere mine kunder om en handels forløb?
 • Hvordan med udlandet, er det en god ide for min virksomhed?
 • Billig arbejdskraft, hvordan er det lige med de kommunale tilskud?
 • Hvorfor sælger jeg ikke noget?

Kontakt os og få sparring om e-handel

Det er kun et lille udpluk i hvad der kan dukke op af spørgsmål ved drift af en webshop. Kontakt os og få rådgivning om e-handel til et lille beløb, der gør at du kan spare store beløb og få gang i din online virksomhed.

Ring på telefon 23 31 77 10 eller brug kontakt formularet øverst på siden.