Facebook rådgivning

/Facebook rådgivning
Facebook rådgivning 2017-12-29T14:25:13+00:00

Rådgivning i Facebook annoncering.

Facebook er en god platform at annoncere på, for mange brancher. Der er dog,efter vores mening, stadig betydelige fordele ved Google, som ikke kan opnås på Facebook. Vi rådgiver gerne i, hvilke brancher vi mener der egner sig til Facebook og hvilke der er bedst på andre medier.

 

Facebook til branding og salg

Med den store viden FB har om sine brugere, kan der målrettes meget specifikt på interesser, alder, civilstand og meget mere. Det gør mediet velegnet til at påvirke personer selektivt og få maksimal udnyttelse af annoncekronerne. Vi kan bistå med sparring omkring annoncering på Facebook, eller stå for hele annonceringen og planlægningen.

 

Eksempel på en FB kampagne

Et flyttefirma havde fået en stor flytteopgave fra Danmark til Spanien. Desværre skulle bilen køre tomt hjem hele vejen fra Spanien. Området hvor flytningen skulle foregå i Spanien, viste sig at være et område med mange danske bosiddende. Derfor foreslog vi flyttefirmaet, at lave en Facebook kampagne, rettet mod dansktalende i området og annoncere med ledig plads på flyttebilen til Danmark.

Vi lavede kampagnen til, at være aktiv i en radius af 100 km fra adressen, hvor flyttelæsset skulle leveres i Spanien. Samt målrettet mod voksne, dansktalende i området. Det viste sig at give gevinst meget hurtigt, der blev flere små flytninger samlet sammen så bilen næsten blev fuld på turen tilbage til Danmark. Den nærmeste kunde var kun en kilometer fra aflæsningsstedet. Annonceringen kostede få hundrede kroner og gav flyttefirmaet en ekstra indtjening på mange tusinde kroner, glade kunder og en glad flyttemand.

 

Skal vi hjælpe dig med Facebook annoncering?

Vi tilbyder at lave komplette kampagner eller at hjælpe til på sidelinjen med sparring og rådgivning. Vi kan være med til at finde din målgruppe, lave budget eller hvad dit behov nu er.  Kontakt os og få en snak om FB annoncering og lad os få kunder i din butik. Ring 23 31 77 10 eller benyt kontakt feltet.