Webshop

/Webshop
Webshop 2017-10-10T16:06:54+00:00

Komplet webshop

Har du ikke tid til at få lavet en webshop, men meget gerne vil i gang med at sælge dine produkter på nettet?

Mange har ikke tiden til selv at lave en webshop, hvilket også kan være tidskrævende, når man aldrig har prøvet det før. Vi tilbyder derfor at producere en komplet webshop til din virksomhed, hvor alt er på plads og driftsklar fra dag et. Herunder kan du se lidt om hvad det indbefatter at lave en butik på nettet og hvordan vi udfører dette.

Platform

Vi opretter din webshop på en af de allerbedste og hurtigste platforme på markedet. Hvor fart og nem navigation er en selvfølge. Shoppen oprettes og hostes i dit navn og er selvfølgelig dit eje når den overdrages.

Design

Vi laver et flot design der passer til din stil og dit budskab, der kan vælges mellem mange standard designs og også laves helt specielle, hvis det ønskes. Designet bearbejdes indtil du er tilfreds.

Tekst

Vi laver alle tekster og menuer i din webshop. Vi får oprettet kategorier og infosider så alt er nemt at overskueligt for den besøgende. Vi tager de lovpligtige tekster der skal være og får også oprettet cookies og popup med cookies info.

Billeder

Oprettelse af billeder, det være sig billeder på forsiden og billeder på infosider samt produktbilleder. Alt bliver lavet i den rette opløsning og størrelse så det passer ind i shoppen.

Produkter

Oprettelse af produkter kan være det mest omfattende, afhængig af antallet af produkter i dit sortiment. Vi opretter alle produkter, laver unikke produktbeskrivelser, faktabokse , opretter relaterede varer, opretter priser og produktbilleder.

Betalingsmodul

Vi sørger for oprettelse af betalingsmodul med alle gængse betalingsmetoder, så det er klar til brug.

Handelsbetingelser

Vi tilføjer handelsbetingelser der passer til lige din virksomhed, med respekt for den lovpligtige tekst der skal anføres.

SEO

Samtidig med at vi opretter alle tekster og produkter bliver alt lavet med korrekt SEO opsætning, herunder udfyldning af Titles og Meta beskrivelser samt H1 og H2 tags og Alt Attribut ved billederne.

Kom i gang med salg på nettet

Kontakt os og få en snak om oprettelse af en webshop med dine produkter og kom i gang med at sælge på nettet uden bøvl og startbesvær.  Ring på tlf 23 31 77 10 eller brug kontakfeltet.

Miljøvenligpakning