Lokal SEO

/Lokal SEO
Lokal SEO 2017-12-18T15:01:08+00:00

Lokal SEO

Hvis din butik eller virksomhed er lokal forankret med en fysisk butik i en eller flere byer, bør du overveje at få din side optimeret med lokal søgemaskineoptimering. Alle søger efter alt og det gælder også efter virksomheder, butikker, restauranter, revisor, advokater, klinikker etc. der normalt findes i lokalområdet.

Google viser flere og flere lokale søgeresultater i søgninger, hvor det giver mening. Det er især lokale butikker og virksomheder, med fysisk butik eller lokale der er placeret i lokalområdet. De personer der søger efter et lokalt firma er der stor sandsynlighed for at man også får besøg af i butikken, der er med andre ord en rigtig god konvertering fra disse søgninger. Faktisk foretager mere end 80% en søgning inden de beslutter et køb.

 

Hvorfor lokal SEO?

Google viser ofte et lokal søgeresultat, selv ved generiske søgninger som feks revisor, malermester, tømrer etc..Der vises flere resultater øverst som er virksomheder i lokalområdet sammen med et kort hvorpå de er vist som eksemplet på billedet herunder.

lokal-seo

Det er derfor af stor værdi at få sin virksomhed synlig øverst i disse resultater. Det er hvad vi kan gøre ved brug af lokal SEO. Man kan også få et resultat vist ude i højre side som vist på billedet herunder, hvilket jo må siges at være specielt synlig og iøjnefaldende. Det kommer især hvis bynavnet er nævnt, som feks revisor Hedensted, SEO Hedensted, tømrer Hedensted osv

 

seo hedensted

 

Hvordan vi optimerer til lokal synlighed.

I hele optimeringsprocessen har vi fokus på lokalområdet. Finder lokale søgeord, laver indgående links der relaterer til lokalområdet, laver tekster hvor det fremgår, hvor din virksomhed er placeret osv.

Google My Business og Google+ firmaprofil

Din virksomhed skal tilmeldes Google My Business og have en Google+ profil. Her kan du få fuld kontrol over hvordan dine virksomhedsoplysninger vises overalt på Google. Det gælder både Google Maps og Google Søgning.

Du har mulighed for at vise hvad du tilbyder i virksomheden, interagere med kunder samt fortælle den gode historie om din virksomhed. Du gør det nemt for dine kunder at finde din virksomhed, se dine åbningstider, adresse, hvilket jo er en stor fordel når man har en fysisk butik. At have alle informationer om din virksomhed synliggjort giver tillid og din virksomhed vokser i anseelse, med en god Google My business profil.

Kunder har mulighed for at anmelde din virksomhed, hvilket jo helst skal ses som noget positivt. En restaurant der gør det godt og får flotte anmeldelser, får en uvurderlig reklameplads og My Business er ganske gratis, når den først er etableret.

Vi opretter og vedligeholder din google profil igennem vores SEO arbejde.

 

Citiation – få dine virksomhedsoplysninger registreret.

Vi opretter dine virksomhedsdata også kaldet NAP (name, address, phone) i lokale registre og søgesider. Det kan feks være en lokal by-hjemmeside, Krak, CVR registret, erhvervsforeninger, lokale netværk, kommunale hjemmesider, lokale sportsklubber, sociale medier, lokale blogs, handelstandsforeninger, city foreninger og lignende. Det er vigtigt at alle informationer er ens på alle de forskellige sider de oprettes, ligeledes skal alle informationer rettes til, hvis der sker ændringer, feks. ny adresse eller nye åbningstider.

Lokal optimering af din hjemmeside.

Ved at fokusere på din geografiske placering i dine tekster og titles, kan vi synliggøre overforfor Google at din virksomhed er lokal funderet og at den skal findes på lokale søgninger. Derudover er den generelle tilstand af din hjemmeside selvfølgelig en faktor Google har med i sin bedømmelse, lokal SEO er således ikke kun et spørgsmål om ovenstående, men kræver en generel vel optimeret hjemmeside for at ranke godt. Er du en større virksomhed med afdelinger i flere byer, optimerer vi enkelte sider til hver by. På denne side oplyses bynavn, adresse, parkeringsforhold mm sammen med en beskrivels af den lokale afdeling. Der kan feks laves profiler af de ansatte eller laves en historie om den ejendom du er placeret i.

Lokal synlighed er god beliggenhed.

At komme til tops i Google på lokale søgninger kan sidestilles med at have en god beliggenhed med din butik, klinik, kontor eller andet. Altså, du får maksimal synlighed for de kunder der søger dine produkter eller ydelser og hvem synes ikke det er en god ide.? Lad os hjælpe dig med at få din hjemmeside op lokalt, så kunderne finder din butik før de finder konkurrentens.

Ring og få en snak om lokal synlighed på telefon 23 31 77 10 eller kontakt os gennem kontaktfeltet øverst.