Privatlivspolitik

/Privatlivspolitik
Privatlivspolitik 2018-01-15T18:50:43+00:00

Cookie- og privatlivspolitik hos A-partner.dk

Når du besøger vores hjemmeside a-partner.dk  indsamles der informationer om dig, som bruges til at forbedre vores indhold på siden, altså vi kan se hvad der er interessant og hvad der er knap så interessant. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler disse oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning herunder) og undlade at bruge vores website. Nedenfor kan du se, hvilke informationer der indsamles og til hvilke formål. Du kan også se hvis der er tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden bruger ”cookies”, som er en tekstfil der gemmes på din computer eller mobil. Det er med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evy målrette annoncer. Cookies er i sig selv helt uskadelige og kan ikke indeholde feks virus

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: Slet cookies

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt når du besøger det.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Analytics

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger kan være alle slags informationer, der i et givent omfang kan henføres til dig. Når du besøger vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række oplysninger. Det kan feks være hvilke sider du besøger på sitet. og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender et kontaktformular fra siden.

Vi indsamler og bruger typisk disse oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, din geografiske placering og hvilke sider du besøger. Det kan også være hvis du selv indtaster: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse i vores kontaktformular eller ved nyhedsbrevstilmelding.

Sikkerhed

Vi har efter bedste evne lave foranstaltninger der gør at dine oplysninger ikke ulovligt bliver offentliggjort eller slettet eller i øvrigt misbruges af andre.

Oplysningerne bruges udelukkende til at optimere vores hjemmeside, sp den bliver mere interéssant og brugervenlig

Opbevarings perioden

De indhentede oplysninger opbevares kun i det tidsrum der er tilladt iflg loven. Derefter bliver de slettet. Det er ikke muligt på nuværendeat give en generel tidsramme for hvornår oplysninger bliver slettet

Videregivelse af oplysninger

De data vi indsamler videregives kun  til den trediepart der er anført i afsnittet om cookies

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data (hosting af hjemmesiden). Disse behandler udelukkende oplysninger som vi benytter selv.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mm sker kun hvis du giver dit absolutte samtykke til det. Vi bruger kun databehandlere i EU der kan sikre dine oplysninger på betryggende vis

Få insigt eller klag

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Kontakt herom kan ske til:   kontakt@a-partner.dk  . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det også ske ved at rette henvendelse til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

A-partner Aps

Spinderigade 11  |  Rådhusgade 3
7100 Vejle            |  8700 Horsens

Telefon  2169 5270 | 2331 7710
Email: kontakt@a-partner.dk

 

csr-maerket logo