Rådgivning i Adwords

/Rådgivning i Adwords
Rådgivning i Adwords 2017-10-10T15:57:05+00:00

Rådgivning i Adwords annoncering

Vil du i gang med at annoncere på nettet, men ikke har fornødne indsigt i hvordan en Adwords kampagne skal sættes op? Vi kan hjælpe på sidelinjen med sparring og undervisning, så du bliver i stand til selv at administrere din Adwords konto og lave gode annoncekampagner.

Gode råd om Adwords

Når man vil annoncere på Adwords er det meget vigtig at få sine kampagner, annoncegrupper og annoncer sat op så relevant som muligt for at få positiv økonomi ud af annonceringen. Forstår man ikke betydningen af relevans mellem annoncebudskabet, søgeordene og landingssiden vil en kampagne ikke give tilstrækkeligt afkast. Her kan vi hjælpe og guide dig igennem så din kampagne bliver knivskarp, samtidig med du selv bruger tiden på at lave selve opsætningen.

Vi kan være med helt fra start og åbne en konto for dig eller vi kan komme med i en eksisterende kampagne og give råd om ændringer for at optimere den.  Det er også muligt at vi opsætter kampagnen og du blot står for den løbende vedligehold, alt aftales individuelt så du kun skal betale for det faktiske tidsforbrug vi har på opgaven.

Der sker meget nyt i Google Adwords

Google finder hele tiden på nye produkter og der er rigtig mange muligheder for at nå lige nøjagtig den kundegruppe man ønsker. Der kan feks nu laves shopping kampagner, hvis du har produkter i en webshop. Der kan retarges, altså målrettes annoncering til personer der allerede har vist interesse på din hjemmeside. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til din annoncering online.

Kontakt os og få en snak om Adwords annoncering – ring 23 31 77 10 eller udfyld kontaktfeltet.