Rådgivning i SEO

/Rådgivning i SEO
Rådgivning i SEO 2017-10-10T15:59:06+00:00

Rådgivning i SEO

Vil du gerne selv optimere din hjemmeside, men ikke helt har tid til at sætte dig ind i stoffet?

Vi kan bruges til sparring og rådgiver til dit SEO arbejde. Pr mail og telefon kan vi komme med konkrette tiltag og hvordan de udføres, så du let kan komme i gang med selve optimeringen. Vi kan lave en individuel aftale, som lige præcis passer til din situation og behov.

 

Få sparring til dit SEO arbejde

Hvordan laver man gode titles? Er H1 en overskrift? Skal alle tekster være unikke? Disse og mange andre spørgsmål kan rejse sig når du skal søgemaskineoptimere din hjemmeside. Ved at have os på sidelinjen kan du altid få svar på akutte spørgsmål og dermed komme videre i dit arbejde.

Hvor lidt eller hvor meget du ønsker hjælp til, afhænger af dit ambitionsniveau og hvor meget du prioriterer det. Vi kan supporte i enkelte sager fra gang til gang eller vi kan være med til at lave en plan for dit SEO projekt. En plan kan laves så du får en detaljeret oversigt og prioritering af de forskellige opgaver. Har du brug for at vi sætter os sammen et par timer og gennemgår planen gør vi selvfølgelig det.

 

Økonomi

Ved kun at bruge konsulent timer til det allermest nørdede, kan du spare mange penge ved selv at udføre det ”grove”. Feks. kan du selv lave tekster, titles og metabeskrivelser. Du kan også med lidt vejledning selv skaffe gode links og få dem linket til din hjemmeside.  Selvfølgelig er det afhængig af hvor meget tid du eller din marketingansvarlige kan sætte af, men er der tid til overs i det daglige arbejde er giver det god mening selv at udføre SEO arbejdet.

Kontakt os og lad os få en snak om hvad vi kan rådgive om og i hvor stort omfang. Ring 23 31 77 10 eller skriv en besked i kontaktfeltet