Rådgivning

/Rådgivning
Rådgivning 2017-10-10T15:56:02+00:00

Rådgivning

Webshops:

Vi rådgiver og sparrer om alt relateret til e-handel, både online og offline.

Vi kan blandt andet hjælpe med, tekstoptimering, prispolitik, konkurrentanalyser, optimering af arbejdsgange, leverandøraftaler, emballage og distributions løsninger og alt andet der måtte vedrøre driften af en webshop.

Gennemgår også gerne dit webshop for at finde løsninger der forbedrer dine besøgendes oplevelse og dermed øger konverteringen.

SEO:

Ønsker du selv at forestå din søgemaskineoptimering, kan vi tilbyde at lave en plan for optimeringen og hvordan I laver den rigtige prioritering. Vi giver helt præcise anvisninger på, hvordan du selv forbedrer dit site og hvordan du bruger din tid optimalt med størst udbytte.

Adwords:

Vi hjælper gerne med oprettelse af Adwords kampagner eller optimering af en eksisterende kampagne. Her kan du også selv vælge at udføre arbejdet selv, med anvisninger som vi foreslår. Vi tilbyder også helt at administrere dine kampagner, så du kan bruge din tid på selve salgsarbejdet.

Facebook:

Annoncering på Facebook er for nogle en rigtig god løsning, hvor man kan ramme en målgruppe meget præcist. Ønsker du hjælp til opsætning af en kampagne gør vi gerne det. Vi tilbyder også her en komplet administration af markedsføringen.