Anbefalinger fra kunder

Mine besøg fra Google er steget med 194%

 

”Jeg kontaktede A-partner for at få hjælp til søgemaskineoptimering. De lavede en analyse af min hjemmeside, og fandt hurtig frem til nogle tekniske fejl på siden, som gjorde at Google ikke læste min side korrekt.

 

Vi lavede i samarbejde en søgeordsanalyse, og efterfølgende gik de i gang med at rette fejlene og optimere hele min hjemmeside. Efter kort tid begyndte jeg at se flere og flere besøgende fra Google, og i den månedlige rapport fra A-partner kunne jeg se at mine placeringer på mine søgeord var hurtigt stigende.

 

I løbet af de første 6 måneder er min trafik fra Google blevet næsten 3 gange større og brugerne er nu længere på mit website end før. Når jeg kommer ud som konsulent til en virksomhed spørger jeg altid ind til, hvordan de har fundet frem til mig. Andelen som fortæller mig, at de har fundet mig på Google er blevet betydelig større efter jeg har startet samarbejdet med A-partner. Desuden har jeg fået nye spændende kunder uden for mit netværk, som jeg normalvis ikke ville have fået fat på.

 

Jeg vil gerne anbefale Mads og Bo til andre konsulentvirksomheder som har brug for søgemaskineoptimering til deres hjemmeside. ”

 

mette-ullerstedMette Ullersted er facilitator med speciale i bla. grafisk facilitering. Du kan besøge hendes website og webshop her.  www.metteullersted.dk

 

 

 

Vores omsætning steg med 270% det første år

 

”Vi kontaktede A-partner for at få optimeret vores webshop i oktober 2014. Mads anbefalede at skifte fra vores gamle platform Scannet til en Scannet Webshop2 og lavede et helt nyt webdesign.

 

Efter den første måned med det nye design var vi faktisk lidt skeptiske. For omsætningen var på samme niveau som før. Men Mads beroligede os, og fortalte at et helt nyt design skal både kunderne og Google vende sig til. Og ganske rigtigt, allerede måneden efter var omsætningen steget med 40% sammenlignet med samme måned sidste år.

 

Mads påbegyndte også en stor indsats inden for søgemaskineoptimering, som virkelig har givet os langt flere besøgende end hvad vi turde håbe på, og omsætningen i vores webshop er steget måned efter måned hele året igennem.

 

Det første år efter vores samarbejde med A-partner er vores omsætning blevet mere end 3,5 gang større end året før.

 

A-partner har sidenhen også oprettet Adwords kampagne for os, og netop hjulpet os med rådgivning og etablering af en ny webshop på det svenske marked.

 

Jeg vil gerne anbefale A-partner til andre, som har brug for en samarbejdspartner med stor praktisk erfaring inden for søgemaskineoptimering og e-handel. ”

 

makemake-logo

Erik Heiss driver virksomheden MakeMake, hvor de sælger, rådgiver og udfører arbejde med deres egen dekorationsbeton. Du kan besøge webshoppen her. www.makemake.dk

Andre referencer

madebymakersnordic-rentalsPrivatgulve.dk

 

 

Fyrværkermesteren

bobomadenimitliv.dk

 

 

kapitel2-logo (1)bmtranspandora

 

 

horsensandfriendshornsyldiffdsbyg

 

 

DSEamu sydFemina lingeri
 

 
Mads TømrerDSEKØ Brolægning